Wie is Klaasje?

Ik woon in Beek met mijn man en drie kinderen. In mijn vrije tijd studeer ik graag onderwijswetenschappen, wandel, doe een spelletje, maak muziek (dwarsfluit en piano) en rommel wat in de keuken.

Tijdens mijn opleidingen ben ik veel op en neer gestuiterd tussen alle gebieden die me aanspraken: conservatorium, wiskunde, orthopedagogiek en uiteindelijk ben ik in het speciaal onderwijs beland als leerkracht. De aanpak waarbij onderwijs en zorg hand in hand opliepen, sprak mij heel erg aan. Ligt de volgende stap in een leerdoel voor de leerling of juist in het beter afstemmen van de omgeving?

Zowel toen in het onderwijs als nu bij Senzai vind ik het heel fijn dat ik zelf zoveel leer van de kinderen. Telkens opnieuw laten ze mij in de spiegel kijken of geven ze me een nieuwe blik op  de wereld om ons heen. Het verrijkt mijn wereld enorm en ik hoop dat ik op mijn beurt hun wereld mag verrijken.
Bij Senzai mag ik individuele begeleiding en groepsbegeleiding komen geven. Ik heb er veel zin in om iedereen te leren kennen!