Wie is Brechje?

Samen met mijn man en 2 kinderen, een zoon van 14 jaar en een dochter van 10 jaar, woon ik in Brunssum. Hier wonen wij met veel plezier. Een van mijn onze hobby’s is wandelen en met de prachtige natuur in onze eigen omgeving kunnen we dat hier goed doen.

Ik heb 20 jaar gewerkt in de reiswereld en hierdoor heb ik veel gezien van de wereld en kennis gemaakt met verschillende mensen en culturen. Hoewel reizen een grote passie van mij is en zeker ook zal blijven was ik op werkgebied toe aan een nieuwe uitdaging. Ik weet het dan ook zeker dat het geen toeval is geweest dat ik een vacature voorbij zag komen bij Senzai.

Tijdens mijn gesprek met Irene en Anke voelde ik gelijk een klik. Ja…hier wil ik graag werken. Ook de doelgroep waar Senzai mee werkt spreekt mij zeer aan en heb ik grote affiniteit mee. Mede omdat ik thuis zelf twee hoogsensitieve mannen heb. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met alle werknemers en dit voelde aan als een warm bad.

Ik ga bij Senzai meerdere administratieve werkzaamheden uitvoeren. Deze functie is mij op het lijf geschreven en zal ik dan ook met veel plezier en passie gaan uitvoeren.