Tarieven Senzai

Hieronder vindt u de tarieven van onze begeleiding vanaf 1 oktober 2022. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Wanneer we begeleidingen op locatie geven hanteren wij een kilometervergoeding van € 0,25 per kilometer volgens ANWB Routeplanner vanaf Prins Bernhardstraat 2b in Brunssum.

Uurtarief begeleiding: € 87,50
Intake: € 90,-
Groepstraining inclusief ouderavond en evaluatie (verslag): € 450,-
Oudercursus online: € 145,-
Oudercursus op de praktijk: € 195,-
Be Wise inclusief oudercursus: € 350,-
Deskundigheidsbevordering per uur excl. reistijd € 130,-
10 rittenkaart online € 1300,-
Volwassen coaching / adviesgesprek per uur € 110,-

 

WISC V                                    KIQT+

IQ bepaling breed diagnostisch onderzoek inclusief nabespreking ouders (zonder verslag en schoolgesprek) € 560,- IQ bepaling breed diagnostisch onderzoek inclusief nabespreking ouders (zonder verslag en schoolgesprek) € 475,-
inclusief oudergesprek en schoolgesprek online en verslag. € 750,- inclusief oudergesprek en schoolgesprek online en verslag. € 650,-
Gesprek op locatie per km. vanaf Brunssum € 0,25 Gesprek op locatie per km. vanaf Brunssum € 0.25
Inclusief didactisch doortoetsen (SVT) € 1025,- Inclusief didactisch doortoetsen (SVT) € 925,-

 

Drempeltest /                         Didactisch onderzoek  IQ onderzoek volwassenen

Drempeltest € 275,- SVT tegen uurtarief 2 x 1 uur en uitrekenen scores: € 218,75
Drempeltest met gesprek en verslag € 350,- Optioneel 1 uur rapportage €   87,50
IQ onderzoek volwassenen: € 450,- Optioneel nabespreken ouders per half uur €   43,75
Optioneel 1 uur nabespreken school €   87,50

 

 

Vergoedingen voor begeleiding

Voor onze begeleiding aan hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen zijn er een aantal mogelijkheden om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

Sinds 2017 zijn wij een gecontracteerde zorgaanbieder bij de volgende Zuid-Limburgse gemeentes: Brunssum, Kerkrade en Simpelveld. Vanaf 2020 zijn wij gecontracteerd door JenS, Jong en Sterk, een samenwerkingsverband voor de gemeenten Landgraaf, Heerlen en Voerendaal. Sinds 2021 zijn wij gecontracteerd door MLO. Hieronder vallen de gemeentes: Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen en Roermond. Vanaf 2023 zijn wij een gecontracteerde zorgaanbieder bij MLW. Dit zijn de gemeentes: Leudal, Nederweert en Weert.

Wanneer u als ouders nog een PersoonsGebonden Budget (PGB) voor uw kind heeft, kan onze begeleiding hieruit betaald worden. Daarnaast is er een mogelijkheid om psychosociale therapie van Anke Caron vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed te krijgen.

Neem voor vragen over vergoedingen en de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Persoonsgebonden Budget (PGB) / Gemeenten

Onze begeleiding kan vergoed worden vanuit het PGB, wanneer uw kind nog een PGB heeft.

Per 1 januari 2015 is de nieuwe Jeugdwet ingevoerd. Hierdoor zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de zorg van alle kinderen en moeten zij deze organiseren.

Vanaf 2017 is Senzai ingeschreven bij het Sociaal Domein Maastricht – Heuvelland. Wij mogen gecontracteerde zorg leveren in de volgende Zuid-Limburgse gemeentes: Brunssum, Kerkrade en Simpelveld. Hierdoor is het mogelijk een vergoeding voor onze begeleiding via de Jeugdzorg onder Zorg in Natura (ZIN) aan te vragen.

Wanneer uw kind via de gemeente een traject onder ZIN krijgt, worden er géén kosten van onze begeleiding bij u in rekening gebracht. U betaalt dan ook geen kosten voor een intakegesprek.

Vergoeding via aanvullende zorgverzekering

Het is voor ouder(s) mogelijk om vanuit de aanvullende zorgverzekering een tegemoetkoming in de kosten voor begeleiding van Anke Caron te krijgen.

Zij is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

De begeleiding van Anke valt onder de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) waardoor een vergoeding binnen de alternatieve geneeswijze mogelijk is.

Op de site van de NFG vindt u meer informatie over de mogelijkheden van vergoedingen. We raden u aan om bij uw eigen zorgverzekering na te vragen of u de kosten van onze begeleiding vergoedt krijgt en hoe hoog deze vergoeding is. In het vergoedingenoverzicht kunt u de vergoedingen voor 2023 vinden.

Sommige zorgverzekeringen vragen naar de AGB code van de praktijk of behandelend therapeut, de registratie bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) of de NFG. Hieronder kunt u ‘onze’ codes vinden. U kunt ons ook vinden in de Nationale Zorggids onder Senzai.

NFG registratie: Anke: 7902286986  / Irene: 8104286773
RBCZ registratie: Anke: 809937R

AGB code praktijk: 90050197

AGB code: Anke: 90046073 / Irene: 90041361