Tarieven Senzai

Hieronder vindt u de tarieven van onze begeleiding vanaf 1 januari 2021. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Wanneer we begeleidingen op locatie geven hanteren wij een kilometervergoeding van € 0,25 per kilometer volgens ANWB Routeplanner vanaf Prins Bernhardstraat 2b in Brunssum.

Uurtarief: € 87,50
Groepstraining: € 425,-
Oudercursus online: € 145,-
Oudercursus koppel: € 195,-
Be Wise: € 300,-
Drempeltest: € 110,-
Intelligentieonderzoek kind: € 550,-
IQ onderzoek volwassenen: € 350,-
IQ onderzoek volwassenen inclusief verslag: € 425,-
Km-vergoeding: € 0,25
Intake: € 45,-

 

Vergoedingen voor begeleiding

Voor onze begeleiding aan hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen zijn er een aantal mogelijkheden om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

Sinds 2017 zijn wij een gecontracteerde zorgaanbieder bij de meeste Zuid-Limburgse gemeenten, vanaf 2020 zijn wij gecontracteerd door JenS, Jong en Sterk, een samenwerkingsverband voor de gemeenten Landgraaf, Heerlen en Voerendaal.

Wanneer u als ouders nog een PersoonsGebonden Budget (PGB) voor uw kind heeft, kan onze begeleiding hieruit betaald worden. Daarnaast is er een mogelijkheid om psychosociale therapie van Anke Caron vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed te krijgen.

Neem voor vragen over vergoedingen en de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Persoonsgebonden Budget (PGB) / Gemeenten

Onze begeleiding kan vergoed worden vanuit het PGB, wanneer uw kind nog een PGB heeft.

Per 1 januari 2015 is de nieuwe Jeugdwet ingevoerd. Hierdoor zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de zorg van alle kinderen en moeten zij deze organiseren.

Vanaf 2017 is Senzai ingeschreven bij het Sociaal Domein Maastricht – Heuvelland. Wij mogen gecontracteerde zorg leveren in de meeste gemeentes in Zuid-Limburg. Hierdoor is het mogelijk een vergoeding voor onze begeleiding via de Jeugdzorg onder Zorg in Natura (ZIN) aan te vragen.

Wanneer uw kind via de gemeente een traject onder ZIN krijgt, worden er géén kosten van onze begeleiding bij u in rekening gebracht. U betaalt dan ook geen kosten voor een intakegesprek.

Vergoeding via aanvullende zorgverzekering

Het is voor ouder(s) mogelijk om vanuit de aanvullende zorgverzekering een tegemoetkoming in de kosten voor begeleiding van Anke Caron te krijgen.

Zij is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

De begeleiding van Anke valt onder de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) waardoor een vergoeding binnen de alternatieve geneeswijze mogelijk is.

Op de site van de NFG vindt u meer informatie over de mogelijkheden van vergoedingen. We raden u aan om bij uw eigen zorgverzekering na te vragen of u de kosten van onze begeleiding vergoedt krijgt en hoe hoog deze vergoeding is. In het vergoedingenoverzicht kunt u de vergoedingen voor 2021 vinden.

Sommige zorgverzekeringen vragen naar de AGB code van de praktijk of behandelend therapeut, de registratie bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) of de NFG. Hieronder kunt u ‘onze’ codes vinden. U kunt ons ook vinden in de Nationale Zorggids onder Senzai.

NFG registratie: Anke: 7902286986  / Irene: 8104286773
RBCZ registratie: Anke: 809937R