Intake

We vinden het belangrijk om hoogbegaafde-hoogsensitieve kinderen en ouder(s) op een goede manier hulp te bieden. Wij geven zorg op maat die is afgestemd op uw individuele situatie. De start hiervan is een intakegesprek, van ongeveer 1 uur, bij ons op de praktijk waarin we persoonlijk kennis maken en uw zorgen en vragen bespreken. Ook proberen we samen te bepalen of er bij uw kind mogelijk sprake is van hoogbegaafdheid-hoogsensitiviteit. Aan het eind van dit gesprek geven we advies over hoe we u en uw kind ondersteunen in een begeleidingstraject en maken een inschatting over de duur van het traject. De kosten voor dit intakegesprek zijn €45.

Wanneer uw kind via de gemeente een traject onder ‘zorg in natura’ toegekend krijgt, worden de kosten van het intake gesprek niet bij u in rekening gebracht.

Als u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding via de gemeente wil de gemeente in sommige gevallen eerst een gesprek met u als ouder(s). U kunt op ons algemene nummer (06 15297548) of via info@senzai.nl informeren naar de afspraken met de gemeentes of contact opnemen met het jeugdteam van uw eigen gemeente.