Ik ben 29 jaar en woon in Maasbracht. Vorig jaar heb ik mijn eerste klus huis gekocht waar ik hoop op termijn met veel plezier te kunnen wonen.

In mijn vrije tijd doe ik graag sportactiviteiten zoals wandelen met de hond, wielrennen en CrossFit. Daarnaast haal ik veel energie uit creatieve bezigheden zoals het maken van geboorteborden, werken met epoxy en schilderen. Ik zou het mooi vinden te leren om mijn creativiteit te kunnen toepassen binnen het werkveld.

Vanuit mijn opleiding Pedagogiek ben ik gaan werken binnen de Jeugdzorg. De afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen de kinderopvang en zowel de residentiële als ambulante Jeugdzorg. Hier heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen en jongeren en het systeem eromheen.

Het is voor mij altijd duidelijk geweest dat werken met kinderen en jongeren bij mij past. De onbezonnen- en eerlijkheid van kinderen en jongeren en het plezier wat ze kunnen uitstralen geven mij dagelijks een lach op mijn gezicht. Maar ook het observeren en onderzoeken van karaktereigenschappen, gedragingen en de manieren van contact leggen wekt mijn nieuwsgierigheid om meer van kinderen en jongeren te willen weten en ze te helpen groeien.

Door mijn sollicitatie bij Senzai kwam ik erachter dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Een nieuwe werkplek waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen gericht op een specifieke doelgroep. Een plek waar ik hoop vanuit mijn werkervaring iets te kunnen bieden wat kinderen en jongeren met hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit helpt bij hun ontwikkeling voor de toekomst. Want wat zijn dit bijzondere kinderen en jongeren met ieder zijn/haar kracht!

Ik ga bij Senzai zowel individueel als in groepsbegeleiding met kinderen en jongeren aan de slag. Ik kijk ernaar uit om jullie allen te leren kennen!